top of page

Juwelenmakers - making jewellery

 

Meet & Greet Beurs voor juwelenmakers

 

 

Diensten, grondstoffen, producten, service en technologie

 

 

Wat te verwachten ?

 

Juwelenmakers 2019 is een gratis originele conceptbeurs gericht op alle mensen die als “juwelenmaker” actief zijn of in opleiding. Tijdens deze beurs ontmoet je er bedrijven en specialisten die goederen en diensten aanbieden met betrekking tot het vervaardigen, produceren of ontwerpen van juwelen. Je kunt er persoonlijk kennis maken met hun producten, diensten en knowhow. De beurs is niet opgebouwd in grote standen, maar in kleine hoeken of corners waarbij het persoonlijk contact centraal staat.

Deze Meet & Greet Beurs biedt eveneens een breed platform aan om ideeën uit te wisselen,  je kan er workshops en voordrachten volgen en ontmoet je er collega’s juwelenmakers in het tijdelijk café “de vijlpin”.


 
Deelnemers:

 

Een 20 tal bedrijven en een aantal workshops/voordrachten.

De nieuwste gereedschappen en machines, atelierinrichting, op maat slijpen van kleurstenen, knopen en kettelen van parels en stenen, hoe antieke juwelen schatten, 3D technologie en programma’s, goud en zilver gieterijen en raffinage,  zilverpoetsproducten, verpakking, werkbankverhuur, vakorganisaties, juweelfotografie, lasers, halffabricaten zoals ringen, zettingen, sloten, enz… (contacteer onze pagina voor de lijst van deelnemende bedrijven)

 

 

Workshops en voordrachten (registreren via website).

  • 3Disigen V9 - what's new (door Luc Van den Broeck)
    Zon-maandag van 10u30 tot 12u (5euro)

 

 

Praktisch:

 

Wanneer : Meer info volgt.
Waar : In de gebouwen van TNA-Antwerpen, Londenstraat 43, 2000 Antwerpen
kostprijs: Gratis (met uitzondering van workshops en voordrachten) www.juweelopleiding/juwelenmakers.be  Contact: info@juweelopleidingen.be

 

 

bottom of page