top of page

Juwelenmakers - making jewellery

 

Meet & Greet Beurs voor juwelenmakers

 

 

Diensten, grondstoffen, producten, service en technologie.

 

 

Wat te verwachten ?

 

Juwelenmakers - 2019 - Making Jewellery is een gratis originele conceptbeurs gericht aan iedereen die als “juwelenmaker” actief is of in opleiding. Tijdens deze beurs ontmoet je er bedrijven en specialisten die goederen en diensten aanbieden met betrekking tot het vervaardigen, produceren of ontwerpen van juwelen. Je kan er persoonlijk kennis maken met hun producten, diensten en knowhow. De beurs is niet opgebouwd in grote standen, maar in kleine hoeken of corners waarbij het persoonlijk contact centraal staat.

Deze Meet & Greet Beurs biedt eveneens een breed platform aan om ideeën uit te wisselen. Je kan er workshops, demonstraties en voordrachten volgen en je ontmoet er collega’s juwelenmakers in het tijdelijk café “de vijlpin”.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deelnemers:

 

Een 30 tal bedrijven en een aantal workshops, demonstraties en voordrachten.

De nieuwste gereedschappen en machines, atelierinrichting, op maat slijpen van kleurstenen, knopen en kettelen van parels en stenen, hoe antieke juwelen schatten, 3D technologie en software, goud en zilver gieterijen en raffinage,  zilverpoetsproducten, verpakking, werkbankverhuur, vakorganisaties, juweelfotografie, lasers, halffabricaten zoals ringen, zettingen, sloten, enz… (raadpleeg onze pagina voor een overzicht van de deelnemende bedrijven)

 

 

Workshops en Demonstraties.

 

Gedurende de beurs worden verschillende workshops, demonstraties en voordrachten gehouden. 

Registreren kan via de pagina Workshops op deze website. De deelnameprijs is telkens heel redelijk gehouden, maar is wel nodig om de gebruikte materialen te vergoeden.

 

Praktisch:

 

Wanneer : Zondag en maandag -- & -- ****** 2019, telkens van 10:00 u tot 18:00 uur.
Waar : In de gebouwen van TNA-Antwerpen, Londenstraat 43, 2000 Antwerpen.


Inkomprijs: Gratis (met uitzondering van workshops en demonstraties)

 

1/29
Enkele sfeerbeelden van de Meet & Greet 2015
bottom of page